Behandelingen

Complete behandeling (1 ½ uur) : Oppervlaktereiniging, epileren van de wenkbrauwen, dieptereiniging met behulp van stoomapparaat en peeling of lysing, uitdrukken van meeëters en verwijderen van gerstekorrels, uitgebreide gezichts- en schoudermassage, masker, dagcrème en ter afsluiting lichte make-up (indien gewenst).

Quick behandeling (¾ uur) : Oppervlaktereiniging, dieptereiniging met behulp van stoomapparaat en peeling of lysing, uitdrukken van meeëters en verwijderen van gerstekorrels, masker en tijdens het inwerken van het masker worden uw schouders gemasseerd en ter afsluiting wordt de  dagcrème aangebracht.

Quick behandeling inclusief epileren (1 uur) : Zelfde als hierboven, maar dan inclusief het epileren van de wenkbrauwen.

De producten worden altijd aan uw huidtype aangepast. Bovenstaande behandelingen kunnen worden uitgebreid met een deelbehandeling, bijvoorbeeld het harsen van uw bovenlip of gezicht, verven van de wimpers en/of wenkbrauwen. Uiteraard is het ook mogelijk hiervoor een losse afspraak te maken, de deelbehandelingen hoeven niet per definitie gecombineerd te worden met een gezichtsbehandeling. 

Deelbehandelingen

Voor deze behandelingen kunt u een aparte afspraak maken, maar uiteraard zijn ze ook te combineren met één van de gezichtsbehandelingen. 
  • Epileren van wenkbrauwen
  • Verven van de wenkbrauwen en/of wimpers
  • Harsen bovenlip en/of kin en/of wangen
  • Harsen rug
  • Harsen onder- en/of bovenbenen
  • Harsen bikinilijn
  • Harsen oksels
  • Make-up

Rugbehandeling (½uur) : Dit is een dieptereiniging voor de rug dmv peeling tijdens het stomen, meeëters worden verwijderd en ter afsluiting een rugmassage met een vitamine olie. 

Ook bruidjes kunnen bij schoonheidssalon MOOOI terecht. Dit gaat altijd samen met een proefmake-up, waarvoor we minstens een week voor de bruiloft een afspraak maken in de salon. Dit neemt de stress op de grote dag zelf weg, je weet zeker dat het een make-up wordt waar jij je lekker mee voelt! Niet onbelangrijk op zo’n grote dag!