Producten en

Mila d’Opiz

Ik werk met de zeer uitgebreide en betaalbare verzorgingslijn van Mila d’Opiz.Dit is een zwitserse high-tech cosmeticalijn die beschikt over een uniek goedkeuringscertificaat van de Zwitserse overheid om ook geneesmideleln te produceren en tevens over kwaliteitscertificaat ISO 9001.Dit houdt in dat Mila d’Opiz altijd een hoogwaardig product levert!  De producten zijn hypo-allergeen (minimale kans op overgevoelige reacties) en bevatten plantenextracten uit verse planten. De producten zijn grondig getest in samenwerking met dermatologische klinieken, dit vormt de basis voor huidvriendelijke kwaliteitsproducten.Ook erg belangrijk: De producten zijn DIERPROEFVRIJ!

Voor ieder huidtype (zelfs de meest gevoelige!) is er wel een passende productlijn, en voor ieder seizoen een juiste oppepper. Ik adviseer u hier graag over.  

Image

 

John van G

 

John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en is constant bezig met nieuwe ontwikkelingen. Uniek is dat u zelf uw make-up doosje kunt indelen naar uw eigen smaak. Alle kleuren oogschaduw, blusher en compact poeder zijn als losse magneetblokjes verkrijgbaar. De make-up doosjes zijn er in verschillende formaten.Verder biedt John van G een ruime keuze in lipsticks, eyeliners, bronzing powder en diverse soorten foundation. Kortom; een complete make-up collectie, die altijd perfect bij u past!

ImageImageImage